Vanaf het begin van de noodsituatie coronavirus, zijn een groot aantal studies en ontwikkelaars gedwongen uitstellen de vrijgave van hun lopende projecten. Larian Studios in plaats daarvan, zij het met een verlaagd werktempo, blijft het zich richten op de release van Baldur's Gate 3 tegen het einde van het jaar.

baldur's gate 3Dit wordt bevestigd door de baas van de studio achter de DDR-serie, Swen Vincke, tijdens een interview voor de New York Times. In het artikel legt Vincke uit hoe de studio werkt om de versie uit te brengen Vroege toegang van de titel eind 2020, maar ook zoals het is Het Nieuwe Werken heeft de ontwikkelingsroadmap sinds het begin van de pandemie vertraagd. Desalniettemin is er geen melding van gemaakt rinvio of bijzaak.

Bedenk dat Baldur's Gate zowel voor pc als op Google Stadia wordt uitgebracht. De enige vraag die onbeantwoord blijft, is natuurlijk deze: wanneer het eruit zal komen?