Het benaderen van bordspellen in deze quarantaineperiode is niet erg eenvoudig. Er zijn er min of meer haalbare alternatieven op internet, die helaas niet bij iedereen bekend zijn. Tegenwoordig denkt Ubisoft erover na om het te maken vrij te spelen zijn Monopolie.

De pc-versie van het populaire bordspel is uitgebracht gratis beschikbaar voor alle gebruikers. Het is dus mogelijk om de titel tegen het einde van het volgende weekend te downloaden en te gebruiken. Om toegang te krijgen tot de versie van Monopoly in kwestie, moet je een Uplay e-account hebben download de relevante client.

Aan het einde van de gratis spelperiode is het eindelijk mogelijk om het spel te kopen met de Korting 60% op de catalogusprijs.

Bedenk ten slotte dat het Franse bedrijf dat heeft gedaan gaf veel titels in deze laatste periode. Een lof dus voor de gevoeligheid die Ubisoft jegens haar gebruikers toont.