PAX West 2020 wordt, in tegenstelling tot de meeste evenementen van dit jaar, regelmatig gehouden. Wat vinden de organisatoren?

De pandemie van Covid-19 heeft de organisatoren van de grootste wereldwijde evenementen gedwongen de 2020-editie op te schorten (we kunnen bijvoorbeeld de E3, Gamescom en Comic-Con van San Diego noemen), maar niet allemaal geven ze het hoofd tegen virussen. Laten we eens praten over de PAX West 2020 die volgens persbericht volgende september regelmatig in Seattle zal worden gehouden.

We zijn vrij kalm in deze tijd van het jaar, maar omdat we verschillende vragen hadden van fans en exposanten, wilden we iedereen laten weten dat we nog steeds bezig zijn PAX West op te zetten ter gelegenheid van de volgende Labor Day (4-7 september) . We zullen onze website in mei updaten met meer informatie over tickets en hotels. Onze prioriteit is uw veiligheid en dit geldt uiteraard ook voor volksgezondheidskwesties. We zullen de situatie blijven volgen en samenwerken met gezondheidsfunctionarissen op alle overheidsniveaus en zijn van plan om alle CDC- en WHO-richtlijnen te volgen zodra ze worden vrijgegeven. Dat gezegd hebbende, de acties die ons congrescentrum en de lokale overheid al hebben ondernomen, hebben ons behoorlijk optimistisch gemaakt en we zullen met hen blijven samenwerken om ervoor te zorgen dat we de hele zomer de juiste stappen nemen.

Een te optimistische visie of goed bestudeerd? Vertel ons de jouwe in het opmerkingenveld.