De wekelijkse afspraak met onze afdeling, wiens canonieke afspraak strikt is vastgelegd op Elke donderdag om 17 uur, lijkt vandaag te zijn verkleind. Deze week is er eigenlijk maar één de titel die gratis wordt aangeboden door Epic Games Store. We hebben het over Voor de koning.

De titel in kwestie wordt onder andere ook aanbevolen in de sectie die is gewijd aan beste online coöpspellen, is echter een eersteklas spel, die we ten zeerste aanbevelen te downloaden. Het is een RPG met procedurele mechanica waarin spelers bepaalde doelen moeten bereiken door te bewegen op een gamekaart in Civilization-stijl. Het vechtsysteem wordt beheerd door middel van een soort toss op basis van de kansberekening. In feite heeft elk wapen zijn eigen specifieke bewegingen die een bepaald aantal muntflips vereisen om uit te voeren. Dankzij de statistieken, klasse en uitrusting van je personage neemt de mogelijkheid om een ​​gunstig gietresultaat te behalen toe of af.

For The King is een briljante titel, vooral als gespeeld in een coöperatie. Absoluut een aanrader voor iedereen, vooral wanneer gratis verkrijgbaar zoals in dit geval, via de officiële pagina van de Epic Games store.