gisteren, Animal Crossing New Horizons ontving een welkome update waarin nieuwe personages werden geïntroduceerd. Als je meer wilt weten, nodigen we je uit om onze te lezen samenvattend artikel. Het lijkt er echter op dat veel gebruikers ze kunnen de nieuwe sterren niet oproepen op hun eigen eiland; dit komt omdat de lieve Florindo en Volpolo nodig hebben enkele trucs, voordat u akkoord gaat om u te bezoeken. Dit is wat je moet doen om ze eindelijk te ontmoeten.

Controleer eerst of je dat hebt de update volledig geïnstalleerd. Zo ja, door de volgende dag wakker te worden, Isabelle zou de start van Nature Day en de waarneming van een mysterieus personage moeten aankondigen.

Se Florindo verschijnt niet onmiddellijk, u moet wachten minstens een dag van de installatie van de Animal Crossing New Horizons-update. U kunt nog steeds een eiland bezoeken dat het al bevat en aankopen doen als u niet wilt wachten.

Volpolointegendeel, het is iets veeleisender. Om hem bij je te laten komen, heb je nodig het museum verbeteren en ervoor zorgen dat het ten minste 60 geschonken objecten bevat. Als zijn verzorger je vertelt dat hij van plan is nieuwe kunstwerken toe te voegen, wacht dan een dag en je zou het nieuwe personagedok in de haven moeten zien. Blijf praten met de kleine uil om ervoor te zorgen dat u het bericht krijgt.

Animal Crossing Smartworking