505 Games heeft de officiële lanceringsdatum van aangekondigd Book of Demons, hybride hack & slash-titel met kaartspelthema's, binnenkort beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De titel is beschikbaar in de consoleversie vanaf April 30 2020.

Book of Demons is een kruising tussen een avontuur en een spel voor het bouwen van kaarten, deels een eerbetoon aan de beroemdste Hack & Slash en deels een parodie, en biedt waar nodig een alternatieve kijk op het klassieke verhaal van goed en kwaad. red de wereld van de ultieme duivels. Door magische kaarten te gebruiken in plaats van wapens en legers van duisternis te elimineren in procedureel gegenereerde kerkers onder de oude kathedraal, stimuleert het spel spelers om hun speelhand aan te passen met items, spreuken en vaardigheden, evenals een verscheidenheid aan verschillende bonussen en power-ups .

Er is ook een bonus reserveren, alleen voor de Nintendo Switch-versie van de titel, gelijk aan Korting 20% op de aankoopprijs; deze laatste bedraagt ​​24,99 euro.