Een paar maanden geleden zijn de spelers van dode cellen ze ontvingen de langverwachte DLC The Bad Seed, wat de enorme wereld van deze titel nog verder uitbreidt. En alsof de nieuwe bazen en niet-gepubliceerde paden niet genoeg waren, komt hier een bijwerken wat het geheel nog meer flap geeft.

De laatste -update, al beschikbaar voor degenen die The Bad Seed hebben gekocht, introduceert de middeleeuws dierenboek, een mooie verzameling van alle wezens die we hebben verslagen in onze invallen. In dit opzicht jullie zijn nieuwe vijanden sloot zich aan bij de strijd, drie specifiek voor bepaalde biomen en drie andere die willekeurig overal kunnen verschijnen. Bovendien zijn ze nu beschikbaar elf nieuwe modifiers voor vaardigheden, die het element veranderen of ervoor zorgen dat ze een uniek neveneffect krijgen, en ook twee geheel nieuwe objecten. Eindelijk zijn er nieuwe kamers met de geliefde "overlevering" en ook drie extra kostuums, waaronder een geïnspireerd door Gordon Freeman.

Dead Cells is beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.