Horizon Zero Dawn was een van de meest populaire games op PlayStation 4, met de verkoop die zeker is beloond guerrilla Games: meer dan 10 miljoen exemplaren hebben Sony blij gemaakt dat het groen licht heeft gegeven voor nieuwe hoofdstukken, blijkbaar met componeren een trilogie.

tweede sommige stemmenduidelijk onofficieel, Horizon Zero Dawn 2 het is in ontwikkeling sinds na de lancering van het eerste hoofdstuk, vanaf het moment dat het algemene enthousiasme zich op het web manifesteerde. In eerste instantie had het nieuwe hoofdstuk op PlayStation 4 moeten worden uitgebracht, maar daarna verplaatst naar PlayStation 5, waar ontwikkelaars kunnen profiteren van de grotere kracht om alles te integreren wat ze willen.

Veel ideeën die uit het eerste hoofdstuk zijn weggelaten, zullen inderdaad in dit vervolg worden geïntroduceerd, evenals een veel grotere wereld e de coöperatie, waardoor het spel meer variatie krijgt.

Het is duidelijk dat we, zoals al gezegd, worden geconfronteerd geruchten en niets hiervan is bevestigd door Sony of Guerrilla Games. We zullen zien wanneer het Japanse bedrijf de titels voor PlayStation zal presenteren als het ook echt aanwezig zal zijn Horizon Zero Dawn 2.