Als je al een tijdje de competitie hebt gespeeld Overwatch, u zult zich zeker gerealiseerd hebben hoe belangrijk het is coördinatie met je teamgenoten. Daartoe bood Blizzard spelers twee tools: voicechat en voicechat communicatie wiel. Dit laatste is echter altijd zo beperkt geweest dat het alleen gebruikt werd om eindeloos "Ik heb behandeling nodig" te herhalen nadat ik alleen in het vijandelijke team was gesprongen. Gelukkig zijn de zaken nu veranderd.

In een bijwerken van de titel kondigde het ontwikkelingsteam de komst aan van een beste communicatiewiel, die waardevolle input bevat zoals "Terugtrekken", "Sta op het doel" en vooral "Sorry" (zodat je om vergeving kunt vragen nadat je vijanden van het pad van je Reinhardts hamer hebt gehaald). Daarnaast kunt u nu een activeren conto alla rovescia, de klassieke 3-2-1, die al je teamgenoten kunnen horen. Dit zal natuurlijk het gemak van voicechat niet vervangen, maar zal op zijn minst een handje helpen aan degenen die geen goede microfoon hebben.

We herinneren ons ook dat het onlangs ook beschikbaar is echo, de nieuwe held van Overwatch.