Silent Hill, de bekende horrorserie van Konami, zou tijdens de presentatie van PlayStation 5 terug kunnen keren naar de gamescene.

Na het verwijderen van het PT / Silent Hills, Hideo Kojima's ambitieuze horror, geruchten over een nieuw hoofdstuk in de horrorsaga jagen elkaar al jaren achterna.

Een paar dagen geleden onthulde de insider Dusk Golem dat de nieuwe game van het merk werd ontwikkeld op Japanse Studio, een first-party team van Sony, ongeveer anderhalf jaar lang, en dat zou het licht hebben zien branden nieuwe generatie console. Nu, volgens een vermeende insider die verscheen ResetEra, zal de nieuwe Silent Hill in mei worden onthuld tijdens de onthulling van PlayStation 5, gedeeltelijk om de exclusiviteit van de in het vorige gerucht genoemde titel te bevestigen.

Het nieuws moet natuurlijk met de tang worden opgevangen, zonder officiële status van Sony of Konami, maar een sprankje hoop doet nooit pijn.