Wanneer het gaat om No Man's Sky men denkt altijd aan hoe aanvankelijk de game teleurstellende verwachtingen had, met Hallo Games die een vrij lage inhoudstitel op de markt had gebracht. Gelukkig zijn de zaken in de loop van de tijd verbeterd en zullen ze dat blijkbaar blijven doen.

Met een opmerking op zichzelf Officiële site Hello Games heeft aangekondigd dat het ontwikkelingsteam, dat op afstand werkt, verschillende aanvullende inhoud voor de game voorbereidt, waarvan sommige "ambitieuze aanvullingen"

We werken aan een aantal ambitieuze toevoegingen aan het universum en we hebben nog veel meer voor 2020 waar we enthousiast van worden.

We weten nog steeds niet wat deze inhoud is, maar zeker de inzet van Hello Games No Man's Sky is merkbaar: wat zullen deze "ambitieuze aanvullingen" zijn?