Het schijnt dat Nintendoin een poging om de economie van Animal Crossing: New Horizons, heb er een paar gelopen nerf wat betreft de verschijning op het eiland insecten. Of dat is tenminste wat de nieuwste shows zijn DATAMINE uitgevoerd door de gemeenschap.

Volgens dit tafel, zou de laatste update leiden tot een verlagen het uiterlijk van sommige insecten, waaronder de Vlinders Vanessa Iode Catacanthus en vooral nachtelijke insecten zoals vogelspinnen of de Scorpions. Dit alles is waarschijnlijk gedaan om de volgorde te wijzigen de spelsaldo dat, door de manipulatie van de spawn-snelheid van onze kleine vrienden eten. Is het einde van de geweldige verdiensten gekomen? Niet echt (zei iemand verkrachting?) Dit betekent echter waarschijnlijk het einde van de massale verkoop van Scorpions en Tarantulas.