Tetsuya Nomura is voor niemand bang en zelfs in een onzekere periode als deze stelt het zijn bewonderaars gerust over de voortgang van de ontwikkeling van de sage van Final Fantasy 7 Remake.

Final Fantasy VII remakeIn het laatste deel van Ultimania, gewijd aan het nieuwe project door square Enix, heeft de co-regisseur onthuld hoe de volgende delen van de sage zullen worden ontwikkeld. De tekst is door de gebruiker omgezet aibo op Twitter en later vertaald door IGN:

'Het hangt allemaal af van hoeveel onderdelen we willen doen. Als we het in grote delen splitsen, duurt het natuurlijk langer, maar als we het beetje bij beetje doen, kunnen we snel eindigen. Persoonlijk zou ik de klus liever snel afmaken. " 

Houd er rekening mee dat deze korte tijden, aangezien ze Nomura zijn, mogelijk niet samenvallen met de uwe verwachtingen (zei iemand Kingdom Hearts?) en ze zouden toch gaan genomen met een tang. Volgens de woorden van Yoshinori Kitase is het team nog steeds niet zeker van het aantal delen waarin de titel zal worden verdeeld en wat momenteel deIk kan er nu over praten.