Star Wars Jedi: Fallen Order 2 zou al in ontwikkeling zijn bij respawn Entertainment, en gaat de release op PS5 en Xbox Series X bevestigen.

Een aanwijzing komt uit een vacature die door Respawn is gepubliceerd op het sociale netwerk dat is gewijd aan de arbeidswereld LinkedIn. Het softwarehuis zou inderdaad op zoek zijn Narratieve Game Designer die zich bezighoudt met een nieuwe titel gewijd aan het Star Wars-universum. De aankondiging van de functie voegt ook toe dat de titel waaraan wordt gewerkt een zal zijn actie door derden, herinner je je nog iets?

Gezien de uitstekende feedback van het publiek en critici, weten we zeker dat dit het vervolg is op Star Wars Jedi: Fallen Order. We zullen terugkeren om de rol van op zich te nemen Cal Kestis, of krijgen we een nieuwe hoofdpersoon?

We herinneren je eraan dat Star Wars Jedi: Fallen Order vanaf 15 november 2019 beschikbaar is op Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One.