In de afgelopen uren Ubisoft officieel de eerste trailer di Assassin's Creed Valhalla, de nieuwe versie van de franchise die de Vikingwereld als hoofdrolspeler zal zien. Ondanks dat de game zeer recent is aangekondigd, zijn er al controverses over begonnen, omdat het erop lijkt dat de nieuwe AC niet op Steam zal landen, of in ieder geval bij de lancering.

Sull 'Epic Games Store in feite de page van het spel, waarvan je een aantal kenmerken van de titel kunt lezen, naast het vooraf bestellen van de laatste. Stoom in plaats daarvan bevat het geen sectie gewijd aan de titel, en ook gezien de recente verklaringen van Ubisoft aan de New York Times over het bedrijfsmodel van Valve, beoordeeld 'onrealistisch'zou je denken dat de game niet op het laatste platform zal aankomen.

Duidelijk Assassin's Creed Valhalla het kan ook rechtstreeks worden gekocht en gedownload van Uplay, de launcher en winkel van Ubisoft hetzelfde.