Na het succes van de eerste date die voetbal na weken afwezigheid weer op tv bracht, zijn de grote kampioenen van de bal verdubbeling en ze keren terug naar de strijd op een virtueel veld. Verenigd voor Italië, het speciale evenement met 22 calciatori klaar - joypad in de hand - om vanaf je bank thuis te spelen is een wedstrijd eSports 11 tegen 11 om de campagne te steunen fundraiser ter ondersteuning van het werk van de Italiaanse civiele bescherming, dagelijks toegewijd aan het beheersen van de crisis vanuit COVID-19.

HET TOERNOOI

Ook bij deze tweede afspraak worden de profvoetballers ingezet live tvwederom bijzonder een kans op solidariteit van plezier en entertainment, in het gezelschap van je idolen. Drie wedstrijden van elk 15 minuten met momenten van verdieping voor en na de wedstrijd die vanaf 20.00 uur beginnen Donderdag april 30, zien de journalisten van Sky Sport Mario Giunta en Gianluigi Bagnulo in verband met de betrokken spelers voor opmerkingen en interviews. De virtuele kick-off staat op het programma 20.30, wanneer de eerste goden vertrekken drie wedstrijden, leef verder Sky Sports One. Andrea Marinozzi en Luca Mastrorilli zullen het commentaar van de bijeenkomsten verzorgen. Het team dat in de verschillende rondes de meeste doelpunten heeft gemaakt, wint de titel van winnaar. Het is ook mogelijk om de afspraak live te volgen op Trekken op kanaal van de Mkers, het Italiaanse eSport-team, met commentaar van professionele e-spelers. Tijdens het toernooi allemaal toehoorders zullen bijdragen aan liefdadigheidsinzameling ten gunste van Civiele bescherming.

TOTTI EN EIGENDOM: TWEE UITZONDERLIJKE KAPITEIN OP HET VELD

De eerste botsing markeerde de succes van het team van Ciro onbeweeglijk, die zegevierde met twee overwinningen en één gelijkspel. Een botsing die onmiddellijk het verlangen naar wraak bij de verliezers achterliet, zozeer zelfs dat deze keer de nummer 10 bij uitstek: de historische kapitein van Rome, Francesco Totti, die de uitdaging wilde aangaan en de touwtjes in handen wilde nemen om zijn wraak te nemen, hiervoor koos hij een andere voormalige Giallorossi die gewend was om zaken te doen samen met zijn kapitein als aanvallende partner: in feite zal het dragen van virtuele schoenen er ook zijn Antonio Cassano, die zal deelnemen aan de liefdadigheidswedstrijd om de tweede ronde van Verenigd voor Italië.

Oltre a Totti e Cassano, "Op het veld" ook Cyrus onbeweeglijk en de wereldkampioenen kader Materazzi e Maximaal Oddo. Samen met hen zullen ze in het spel zitten Miguel wollig (Verona), Andrea Bertolacci (Sampdoria) Kevin lasagne e Rolando Mandragora (Udinese), Vittorio Parijzenaars (Cremonese) Riccardo Ursu (Bologna), Adam Auto (Watford, voorheen Bologna), John Quintero (Rivierplaat), Julius Donati (Lecce), Alessio Cerci (Salerno), Fabio Pisacane e John Simeon van Cagliari, Pierluigi Gollini (Atalanta) en Andrea Petagna (Spal).

HET PROJECT

Dit is een van de Sky-initiatieven die verband houden met de bewustmakings- en fondsenwervingscampagne Sky # IoRestoACasa ter ondersteuning van de civiele bescherming voor de aankoop van persoonlijke beschermingsmiddelen voor medisch personeel en beademingsapparatuur. De schenking kan rechtstreeks op de zichtrekening n worden gedaan. 66387 (IBAN IT84Z0306905020100000066387) geopend bij de centrale staatskas, onder leiding van het voorzitterschap van de ministerraad, afdeling burgerbescherming, met de reden HEMEL IoRestoACasaCovid 19.

Het initiatief is bedacht door ALLEEN VERENIGDE en ondersteund door Una World, Break_Fast, Spencer & Lewis e Rode loper, In samenwerking met Mkers e Sky Italia, zal luchten Donderdag april 30 van uren 20.00 op 201-kanaal di Hemel en Trekken.