Reddit het is echt een magische plek. Niet zozeer voor het aantal argumenten dat men erin kan vinden (dat is een soort van erfgoed gegeven door de oude online forums), maar vooral vanwege de mogelijkheid van monopoliseren de portal met echt debatten. En vandaag de gemeenschap van The Elder Scrolls bespreekt ...penny.

The Elder Scrolls-gameplayHet bericht van de gebruiker GoedOud3C, het opent op een bepaalde manier Goliardico praten over een soort discussie met zijn collega's over de lengte van de geslachtsorganen van de mannelijke personages die deel uitmaken van de RPG-sage die is gemaakt door Bethesda.

'Dit alles staat open voor discussie, maar ik zou liever zien dat je bewijsmateriaal meeneemt in plaats van persoonlijke voorkeur.'

Dit was de zinsnede die de gemeenschap aanzette tot onderzoek binnen de traditionele kennis van het spel om een ​​werkelijk geldige lijst op te stellen. Momenteel maken de eerste in de ranglijst deel uit van het ras van Orcs met goed 17cm in lengte, terwijl we in de staart vinden i Bosmer met 9cm.

Wat kan ik zeggen, zoals altijd blijkt het internet een plek te zijn waar informatie alle gebieden beslaat, zelfs die waar de zon niet schijnt.