De maand mei komt eraan en ons eiland Animal Crossing: New Horizons is gevuld met nieuwe wezens. Hier is ons maandelijkse artikel dat u eraan herinnert welke insecten en vissen u de komende maand moet hebben gevangen, plus een vermelding voor nieuwe waardevolle prooien. Deze keer is de lijst kort, maar niet minder veeleisend.

modderkruiper: Deze riviervis is de hele dag verkrijgbaar en verschijnt met een kleine schaduw. Het is maar 400 Little Stars waard, maar als je er in mei niet één hebt, dan moet je wachten tot maart. En dan 'is het altijd beter om colitis te nemen'.

REMO VIS: De roeispaan, de hoofdrolspeler van talloze memes en afbeeldingen op sociale media, wordt de hele dag door in de zee van uw eiland gevist. Het is 9000 Stelline waard en laat zich zien met een enorme schaduw, de grootst mogelijke. Hij komt in december terug.

GOUDEN FOREL: Hier beginnen de problemen: goudforel is een zeer zeldzame vis. Je kunt op de top van de rivier vissen, in de hoger gelegen delen van je eiland, en het is 15.000 Bells waard. Het verschijnt met een gemiddelde schaduw van 16 tot 9 uur 's ochtends en vaak zijn er meerdere aas nodig om het te vangen. Veel succes: voor het geval dat niet lukt, praten we er in september weer over.

CRICKET TAUPE: Dit insect is 500 kleine sterren waard en kan de hele dag onder de grond worden gevonden. Om het te krijgen, moet je graven als je het karakteristieke geluid hoort, dat doet denken aan dat van krekels.

Andere opmerkelijke prooien

Er zijn talloze nieuwe waardevolle wezens toegevoegd, dus May belooft een goede maand te worden. Dit zijn de meest relevante.

GOUDMAKREEL: Grote waardevolle vis die de hele dag vanaf de pier te vangen is, de schaduw is helaas even groot als de zeebaars. Met zijn felle kleuren is het een uitstekende aanvulling op het museum. Of voor ons portfolio.

PAARSE KEIZER VLINDER: Een prachtige gekleurde vlinder, misschien wel de mooiste tot nu toe, die zich tussen 4 uur en 19 uur bevindt en 3000 Little Stars verkoopt

SCORPIO: De nieuwe aankomst die de tarantula volledig vervangt, wordt ook 's nachts gevonden (19 - 4 uur' s ochtends) en is 8000 Little Stars waard. Als de speler het net vasthoudt, kan hij agressief zijn en aanvallen.