In Animal Crossing: New Horizonskan elke speler er zijn eigen maken Aangepast ontwerp en deel het op het net met de rest van de spelers. Verder is het mogelijk om te creëren (via de speciale portal in de winkel van Zussen geleden en Filo) een makercode die fungeert als persoonlijke catalogus. En tussen de verschillende catalogi op het net is er ook die van de beroemde modeboetiek Valentino.

Het is het profiel om aan te kondigen instagram officieel via een reeks van verhalen gewijd aan deze crossover met Animal Crossing, waar de verschillende dorpelingen binnen de catwalk paraderen en alle ontwerpen laten zien die door het personeel zijn gemaakt. U moet deze ontwerpen downloaden op uw exemplaar van Animal Crossing: New Horizons een Nintendo Switch Online-abonnement actief en voer vervolgens de codes in (te vinden in de galerij hierboven, klik op het voorbeeld om alle kleding te bekijken) in het portaal van de Ago e Filo-winkel.

Wie weet of tijdens de quarantaineperiode andere internationale ontwerpers hun creaties zullen delen. Wie weet, we moeten gewoon wachten.