In tegenstelling tot wat naar voren kwam in de afgelopen dagen, de leaker die verschillende delen van heeft onthuld De laatste van ons 2 hij is geen werknemer van Sony, laat staan ​​van Naughty Dog.

De omvang hiervan is zo groot dat het Sony ertoe heeft gedwongen een onderzoek in te stellen om er grip op te krijgen. Volgens het gerapporteerde rapport door het Japanse bedrijf is de verantwoordelijke geïdentificeerd, maar het zou geen ex-werknemer zijn zoals hoeveel lawaai tot nu toe. Het motief voor wraak vanwege de arbeidsvoorwaarden in het Amerikaanse softwarehuis moet daarom worden uitgesloten. duidelijk de naam is niet openbaar gemaakt van de leaker in kwestie.

Dit scenario roept echter vragen op over hoe The Last of Us 2 ontsnapt. De omstandigheid zal inderdaad moeten worden verduidelijkt waarin een externe persoon in het bezit kwam van dergelijk zeer vertrouwelijk materiaal.