EA Play Live dit jaar wordt volledig digitaal. EA heeft de virtuele versie aangekondigd van zijn jaarlijkse evenement, dat normaal gesproken wordt gehouden tijdens E3, voor de maand juni.

We weten de exacte datum al gebeurtenis en dat EA zei dat er zal zijn "Wereldpremières, nieuws en meer", maar we weten nog steeds niet om welke games het gaat. Iedereen zal het evenement kunnen bijwonen dat waarschijnlijk een goed publiekssucces zal hebben.

Het evenement begint Donderdag 11 juni om 16:00 uur PST, wanneer het al bij ons is Vrijdag 01 uur, en gaat het hele weekend mee.

EA Play is de afgelopen jaren opgesplitst in twee evenementen, één in Los Angeles en één in Londen. In 2019 had EA ook een evenement voor influencers georganiseerd in het Hollywood Palladium, om sommige mensen de kans te geven nieuwe spellen uit te proberen.