Ontwikkelaars van videogames zullen het zeker wetenUnreal Engine, het ontwikkeltool van epic Games die zoveel titels opleverde als Fortnite, Assetto Corsa CompetizioneBebloede: Ritual of the Night. Welnu, de software staat op het punt verder te worden bijgewerkt naar de versie 4.25, en zal weinig maar belangrijk nieuws introduceren.

Unreal Engine 4In feite zal de volgende versie een eerste bouwer implementeren voor consoles van de nieuwe generatie (daarom PlayStation 5 Xbox-serie X) om vervolgens in 2020 meer ontwikkeltools toe te voegen. Daarnaast zal de update bevatten Niagara, een nieuw systeem ontwikkeld door Epic Games voor het beheer van visuele effecten. Ten slotte zullen er meer toevoegingen worden toegevoegd met betrekking tot opties op ray-tracing, The schaduw van modellen en voor de weergave.

Om Unreal Engine te downloaden heb je - uiteraard - een account nodig epic Games en de launcher kan worden gedownload vanaf qui.