Netflix brengt vandaag de teaser di Space Force, de nieuwe originele serie gemaakt door Steve Carell e Greg Daniels, beschikbaar in alle landen waar de dienst opereert Vrijdag mei 29 2020.

Space Force is een nieuwe Netflix-serie die tot de trend behoort komedie op de werkvloer, een komedie die zich afspeelt op de werkvloer, waar de inzet ongelooflijk hoog is en de ambities des te meer. In de cast ook John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, oltre aan Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow e Don Lake. Howard Klein / 3Arts (Het Bureau) is de uitvoerend producent e Greg Daniels de showrunner.

Steve Carell aldus becommentarieerde de serie: “Het idee van Space Force is op een nogal ongebruikelijke manier aangekomen. Netflix wilde een leuke show maken en het idee van een product dat was gewijd aan de oorsprong van een fictieve Space Force maakte iedereen aan het lachen tijdens een vergadering. Er was geen show, er waren geen andere ideeën dan degene die aan de titel was gekoppeld. Dus belde ik Greg en zei: "Wil je een show maken met de naam Space Force?" En hij antwoordde: 'Ja, het klinkt goed. Laten we het doen. " Er was eigenlijk geen basis, behalve die naam die iedereen aan het lachen maakte. Dus we hebben het druk. Omdat we alleen het concept hadden dat betrekking had op dezelfde Space Force, zaten Greg en ik aan tafel en vroegen ons af: 'Hoe zal de show zijn? Waar zal hij over praten? ' En we kwamen tot de conclusie dat hij had moeten praten over het begin van deze ruimtemacht en de persoon die was belast met de ontwikkeling ervan, de oprichting van een nieuwe tak van de strijdkrachten. En mijn karakter, generaal Mark R. Naird, kreeg de taak om deze tak te creëren."

Greg Daniels hij voegde eraan toe: "Na dat telefoontje organiseerden we veel creatieve sessies waarin we brainstormden bij Steve's huis, waarin we schetsten wie zijn karakter zou zijn, met welke druk hij te maken zou krijgen en wat we wilden communiceren over het idee om de ruimte militairer te maken. We realiseerden ons dat het verhaal prachtige grafische voorstellingen had, een mythische kwaliteit en dat weerspiegelde enkele van Amerika's beste momenten. Ze was rijk aan heldendom en had tegelijkertijd een sterk satirisch element. Plots realiseerde iedereen zich dat er rijkdom op de maan is en dat we daarop moesten vertrouwen. Het was alsof ik naar een race keek om de ruimte te koloniseren. Het contrast tussen dit element en de super hoopvolle vroege dagen van NASA is een goed onderwerp van satire. We wilden ervoor zorgen dat we nauwkeurig en meer dan respectvol waren voor de militaire deugden die Steve's karakter kenmerkten. We hadden astronauten en wetenschappelijke adviseurs en onze militaire adviseur, Mark Vazquez, was erg behulpzaam bij het onderwijzen over militie-gedrag. Zowel Steve als ik hebben familieleden in het leger waar we van houden en die we respecteren, dus we hopen dat ze kunnen genieten van het kijken naar de serie. '

Korte inhoud

Het leven van generaal Mark R. Naird (Steve Carell), een zeer gedecoreerde piloot die ervan droomt de luchtmacht te leiden, wordt op zijn kop gezet wanneer hem wordt gevraagd de teugels over te nemen van de nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten: de ruimtemacht. Mark is sceptisch maar vastbesloten en verhuist met zijn gezin naar een afgelegen basis in Colorado, waar hij, samen met een heterogene groep wetenschappers en "Spacemen", snel probeert Amerikaanse astronauten terug naar de maan te brengen en totale overheersing van de ruimte te bereiken, zoals vereist door het Huis Bianca.