Na de recente controverses met betrekking tot toxiciteit van de spelers van Waardering, Riot Games is klaar om een ​​stuk te zetten door een eenvoudig maar bijna effectief te integreren meldsysteem voor hun competitieve shooter.

WaarderingHet systeem is redelijk eenvoudig te gebruiken. Als u tijdens uw games een speler identificeert die in de aangegeven categorieën van inbreuk valt (van eenvoudig in-game ruis totdat bedrog en met behulp van een taal dat zet aan tot haat), selecteer gewoon de naam van de bedrieger (dat is via de classificatie tijdens een spel of direct vanaf hoofdmenu) en geef de inbreuk aan.

Dit zou op de een of andere manier de geesten moeten kalmeren, althans tijdens de bèta van de titel. Dit kan er echter toe leiden dat valsspelers en anti-sporters het systeem misbruiken door valse rapporten te sturen zodra de titel is vrijgegeven. gratuitamente aan de massa.