Onder de vele titels die in deInside Xbox van gisteren, verscheen ook Koor, het nieuwe intellectuele eigendom van Deep Silver.

Kruip in de huid van Nara, ooit de dodelijkste krijger van Circle, nu de meest gewilde voortvluchtige, op een missie om de duistere cultus die haar heeft gecreëerd te vernietigen. Ontgrendel verwoestende wapens en verbluffende vaardigheden in een echte evolutie van het space shooter-genre. Ontdek samen met Forsaken oude tempels, voer spannende gevechten en ga verder dan onze realiteit.

Een reis van verlossing - Gids Nara, een piloot die geconfronteerd wordt met zijn moeilijke verleden en Forsaken, zijn bewuste schip. Hun zoektocht naar verlossing zal hen over de melkweg en over de grenzen van de werkelijkheid brengen terwijl ze vechten om koste wat kost de krachten van het verzet tegen Circle en hun leider, de Grote Profeet, te bundelen.

Ga verder dan het onbekende: betreed een nieuw donker universum, vol mysterie en vol conflicten. Verken epische locaties zoals uitgestrekte ruimtestations en vreemde bestaansniveaus buiten de onze. Ga geweldige gevechten aan met epische kosmische panorama's. Chorus brengt het wonder en het spektakel van ruimteverkenning in evenwicht met een hectische actie.

Een piloot, een schip, een levend wapen - Krijg krachtige wapens en gevechtsupgrades. Beheers het unieke mechanische systeem en de dodelijke mentale vermogens van je schip, inclusief extra-zintuiglijke waarneming, teleportatie en telekinese, om enorme hordes vijanden te overwinnen en gigantische slagschepen neer te halen. Verbind je krachten om het levende wapen bij uitstek te worden.

Chorus zal in 2021 op Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia en pc. Microsoft-thuisplatforms zullen het ondersteunen Smart delivery, dus door een game-versie te kopen, zul je dat doen krijgt automatisch de ander.

De ontwikkelaars garandeerden ook opmerkelijke prestaties op de nieuwe generatie consoles. Chorus zal inderdaad i kunnen bereiken 60 fps stabiel bij 4K-resolutie.