Als het gaat om groot economisch succes, verwijzen velen naar het bereiken, of zelfs overschrijden, van in totaal miljoenen exemplaren voordat het publiek zijn interesse in het werk verliest. In het geval van Animal Crossing New Horizonsnochtans, om het een eenvoudig "succes" te noemen zou minstens een halve bevestiging zijn. Een recente opmerking van Nintendo (die volgt op i verkooprapport twee dagen geleden) bevestigd dat de titel ver overtrof de verwachtingen bedrijf.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing New Horizons heeft dat inderdaad gedaan verkocht al meer exemplaren dan verwacht voor de gehele levenscyclus. Dit betekent dat het aantal aankopen in slechts twee maanden het quotum overschreed dat Nintendo had aangenomen te bereiken drie jaar. Zulk nieuws, zo weinig tijd na de lancering van de game, betekent dat dit nieuwe hoofdstuk als het beste van de serie, die al tot de gelederen behoorde, zijn mica-records gemakkelijk te overwinnen. Maak je geen zorgen, je wordt niet meer belast voor je verblijf op het eiland.

Animal Crossing New Horizons is beschikbaar op Nintendo Switch. Als je er al een passie voor hebt, herinneren we je eraan dat het nu mogelijk is om je speeluren om te zetten in een echte baan dankzij de recente vacature als Virtual Interior Designer.