LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft na lang wachten eindelijk een releasedatum op de huidige generatie consoles.

Tijdens de Star Wars-dagWarner Bros. Games had de nieuwe poster met de titel uitgebracht, zonder echter de releasedatum aan te kondigen. De informatie werd later onthuld tijdens de laatste This Week in Star Wars: de nieuwe LEGO-titel is beschikbaar vanaf 20 oktober op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bevat alle negen films uit de saga die opnieuw worden bekeken met de typische Deense baksteenhumor. De twee trilogieën die de afgelopen jaren al zijn herzien, zullen een volledige restyling om zich aan te passen aan de nieuwe LEGO Star Wars-titels. Daarom zijn nasynchronisatie, een herziene gameplay en een grotere nadruk op verkenning bevestigd.

Ben je klaar om opnieuw te vertrekken naar het verre verre melkwegstelsel?