Opnieuw onthult de magische wereld van sociale netwerken ons hoeveel videogamers, vooral als ze boos zijn, op zijn minst weerzinwekkende acties kunnen ondernemen. Wat begon als een leuke grap tussen twee regisseurs, Neil Druckmann (The Last of Us, deel II) e Cory Barlog (God of War), heeft inderdaad een tragische en absurde waarheid aan het licht gebracht. De eerste van de twee blijkt talloze te hebben ontvangen, daaruit wordt afgeleid, doodsbedreigingen van het publiek, waarschijnlijk het teleurgestelde en boze deel van de recente lekken over het spel.

Druckmann begon met het delen van een tweet su Geest van Tsushima en feliciteerde Sucker Punch met de klus en vroeg gekscherend om een ​​kopie op voorhand. Balrog antwoordde dat hij er ook een wilde hebben, en de directeur van The Last of Us Part II antwoordde: 'Het spijt me, Cory. U heeft het vereiste aantal doodsbedreigingen niet bereikt. Misschien volgend jaar ”. Alles eindigt hiermee, dat een klein hartje stuurt en een gif dat weggaat weinig ruimte voor verbeelding: "Fuck die klootzakken."

Al deze haat is echt nodig, vooral naar een werk dat nog moet komen en dat velen ondanks de lekken met schroom wachten? Natuurlijk niet, en hopelijk zal het water snel kalmeren. Ondertussen, voor degenen die zich nog niet hebben laten overwinnen door giftigheid, herinneren we je eraan dat de nieuwe en spectaculaire is uitgekomen verhaal trailer.