De Ascent, toont de top-down coöperatieve actie-RPG zich in een lange gameplay nadat de onthulling plaatsvond tijdens deBinnen Xbox in mei.

We hebben zo'n lang fragment uit de game-secties van de nieuwe titel kunnen geven vanuit de zeer cyberpunkomgevingen IGN-jongens. De video in kwestie toont enkele functies zoals de vernietigbaarheid van kaarten, het plunderingssysteem en mechanica voor karakterverbetering ed apparatuur.

Welkom in het conglomeraat van The Ascent Group, een autonome metropool gerund door grote bedrijven en vol wezens uit de hele melkweg. Speel een bescheiden arbeider die tot slaaf is gemaakt door het bedrijf dat jou en alle andere inwoners van de wijk bezit.

De Ascent komt in 2020 op de markt in een startvenster dat nog niet is gedefinieerd door de uitgever. De titel komt terecht op pc, Xbox One en Xbox Series X, geoptimaliseerd op het laatste platform om te gebruiken 4K en 60-fps.