Le zeebaars zijn een echte geworden nachtmerrie voor iedereen die aan het vissen is Animal Crossing: New Horizons. Onder honderden meme, parodie video en berichten op de verschillende forums, heeft dit exemplaar uitdrukkelijk gebroken kleine sterren. zelfs de maker van de oorspronkelijke regel hij kan ze niet meer uitstaan!

Animal Crossing BassVia zijn Twitter-account kan de medewerker van Nintendo Rob Heiret onthulde hoe de originele grap -  'Ik heb een zeebaars gevangen! Nee, wacht - het is tenminste een C +! " - is bedacht en vooral dat ook hij is het zat om het onder ogen te zien.

'Als je het spel hebt gespeeld, ben je de zeebaarsgrap beu. Ik snap het. * Ik ben * de zeebaarsgrap beu, en ik schreef het. Maar hier is een geheim over de grap over zeebaars: het was oorspronkelijk: 'Ik heb een zeebaars gevangen! Nou ... misschien een C-bas ...)

'Als je het spel hebt gespeeld, ben je de grap op de bas beu. Ik weet het. ZELFS ben ik deze grap beu en schreef ik het. Maar hier is een geheim: oorspronkelijk bevatte de grap een C-. Toen we de grappen over vis begonnen te bestuderen, wees iemand erop dat het een grap was die de spelers vele, vele malen zouden hebben gezien, en in het algemeen vergezeld van een gevoel van teleurstelling […], zou het beter zijn geweest om de grap positiever te maken . "

Dus de volgende keer, voordat je vloekt Tom hoekje voor het vangen van nog een andere bas in plaats van een zeldzamere vis, kijk aan de positieve kant: het is tenminste geen C-.