Blijkbaar veel besproken Diablo 2 Remastered zou in de maak zijn bij Vicarious Visions, de Activision-filiaalauteur van Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Dit nieuws komt van de Franse krant Actu Gaming, die in het verleden de aankondigingen van Diablo 4, Shadowlands en Overwatch 2 al had geraden met het oog op de Blizzcon 2019. Desondanks nodigen we je nog steeds uit om alles als eenvoudig te beschouwen gerucht tot een officiële presentatie.

Hoewel fans van de serie zeker blij zullen zijn met dit nieuws, komt het niet als een kleine verrassing. Als je je herinnert, hadden de makers Max Schaefer, Erich Schaefer en David Brevik in feite onthuld op de ExileCon 2019 van de volledige broncode van Diablo 2 verloren, samen met gamebestanden en middelen. Hetzelfde had dat verklaard het maken van een geremasterde versie van het spel zou erg ingewikkeld zijn geweesten veel materiaal had helemaal opnieuw moeten worden gemaakt. Het is daarom moeilijk te denken dat dit echt in ontwikkeling is, maar de geruchten zijn er. We moeten gewoon wachten toekomstige aankondigingen om de waarheid van de feiten te achterhalen.

Ondertussen herinneren we je eraan dat er binnenkort nieuws kan komen televisie-aanpassingen van Diablo en Overwatch, een paar maanden geleden al besproken.