Metroid Prime 4 is zeker een titel waar veel fans naar uitkijken, maar met het verstrijken van de tijd zijn we nu de tel kwijtgeraakt van twee factoren: de maanden die nodig zijn voor ontwikkeling en het aantal mensen dat door Retro Studios is ingehuurd voor het werkteam (dat omvat onder meer deArt director van Battlefield). Het is duidelijk dat de aankondiging van het spel te vroeg kwam en vooral de voltooiing ervan vereist meer wapens dan hoeveel er oorspronkelijk waren gepland.

Ze zijn inderdaad verschenen andere vacatures bij de ontwikkelaar op de Nintendo America-site, en dat zijn er veel. De vereiste functies zijn onder meer een senior ontwerper, enkele animators, drie coördinatoren en zelfs kunstenaars. De mogelijkheden zijn twee: Metroid Prime 4 is zo ambitieus dat Retro Studios zoveel mogelijk mensen in het team wil hebben, of er is geweest een probleem tijdens de creatie van het werk - wat gemakkelijk de noodsituatie van COVID-19 zou kunnen omvatten. Op dit punt moeten we gewoon uitkijken naar verder nieuws.

Als u geïnteresseerd bent in een aanvraag voor een van de aanbiedingen, vindt u hier alle cijfers die nodig zijn voor de ontwikkeling van Metroid Prime 4:

 • Hoofd grafisch ingenieur
 • Senior Designer
 • Leid animator
 • Concept Artist (contract)
 • Technische Animator
 • Milieu Kunstenaar
 • Lighting Artist (contract)
 • Rekruteringscoördinator (contract)
 • Baas / AI-ontwerper
 • Engineering Department Coördinator
 • Art Department Coordinator
 • Omgeving Designer

Via de website kunt u op de hoogte blijven welke nog beschikbaar zijn Officiële website van Nintendo.