Wanneer we denken dat we de hebben aangeraakt maximale piek bereikbaar via videogameafbeeldingen, hier komt een nieuwe titel om onze ogen te verbreden. En nee, dit keer is het geen wereldwijd geprezen werk zoals The Last of Us Part II of Cyberpunk 2077 zou kunnen zijn, maar Microsoft Flight Simulator, ontwikkeld door Asobo Studios en komt dit jaar aan. Tot nu toe wist deze kolossale simulator trek je tanden uit op technisch gebied en met de tijd verbetert het niets.

Sommige gebruikers die toegang hebben gehad tot alpha-versie van het spel (inclusief DSO Gaming) ze deelden screenshot die zijn prachtige panorama's laten zien. Er moet worden teruggekeken tussen het wonder van de open zee en de details van de reconstructies van de steden, en onthoud dat het mogelijk zal zijn om te bezoeken elke bestaande luchthaven. Bekijk zelf alle afbeeldingen hieronder.

Microsoft Flight Simulator komt binnenkort binnen de 2020 su PC e Xbox One, op een nog nader te bepalen datum.