Apex LegendsApex Legends bereidt zich voor om seizoen 5 (getiteld Fortune's Favour) met verschillende te starten belangrijk nieuws. De eerste is ongetwijfeld de toevoeging aan de selectie van een nieuw personage, Loba, een dief wiens vaardigheden gericht zijn op plundering op afstand.

Met haar zullen veranderingen in de kaart ook aankomen op het Battle Royale van Respawn Kings Canyon en een reeks van PvE-verhaalmissies gewijd aan liefhebbers van game-kennis. Hoewel er nog geen nieuwe details zijn, De gebroken geest is een serie van negen wekelijkse zoektochten waarvan de voltooiing uiteraard wordt beloond. De eerste missie wordt ontgrendeld op Kan 19 en vereist het herstel van 5 "Treasure Packs" tijdens de spellen.

Wat betreft de start van seizoen 5 van Apex Legends, de afspraak is vandaag om 19 uur Italiaans met het vertrek van Fortune's Favour.