Assassin's Creed: Valhalla het was een van de vlaggenschiptitels van de vorige Binnen Xbox gewijd aan Xbox-serie X, de console die - momenteel - wordt geadverteerd als de krachtigste ter wereld en die prestaties kan leveren als een framesnelheid van 120 fps. Het lijkt er echter op dat de nieuwste titel in de Ubisoft-serie niet op die snelheid kan draaien.

Assassin's Creed ValhallaVolgens een interview met een Ubisoft-vertegenwoordiger voor EurogamerAssassin's Creed: Valhalla garandeert momenteel een framerate van 30 fps in 4K-resolutie, en gebruik daarbij extra Xbox Series X-bronnen snellere uploads en een grafische trouw van nieuwe generatie.

Het is echter nog niet duidelijk of de titel een advertentiemodus zal bieden hoge prestaties, zoals aangekondigd door Codemasters voor Vuil 5, of de mogelijkheid om de limiet van 60 fps te overschrijden om de phantom 120 fps maar op één te bereiken kleine resolutie.