Assassin's Creed Valhalla lijkt oude fans terug te willen brengen naar het merk en de terugkeer van de instant moorden zal zeker helpen.

In een recent interview met Kotaku, de regisseur van de game Ashraf Ismail hij legde uit dat we in de titel de terugkeer van dit afgedankte vermogen zullen zien in Origins en Odyssey. Hier zijn zijn woorden:

'Eivor ontvangt het verborgen mes snel genoeg in het spel, maar hij is geen getrainde Assassin. Eivor is een Viking die dit specifieke wapen ontvangt en het heel snel moet leren gebruiken. Hij leert een techniek die met de juiste timing vrijwel iedereen in één klap kan doden. '

Een terugkeer die zeker wordt gewaardeerd door oude fans die de afgelopen dagen tevreden waren met de terugkeer van de historische componist Jesper Kyd.

We herinneren je eraan dat Assassin's Creed Valhalla eind 2020 op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en pc zal aankomen.