Als je het je goed herinnert, een paar maanden geleden Devolver Digital kondigde aan dat ondanks de annulering van deE3 2020 vanwege de coronavirus, zou de uitgever nog steeds hun jaarlijkse hebben georganiseerd gebeurtenis digitaal. Tot op heden zijn er echter nog geen nieuws of ontwikkelingen binnengekomen.

Via uw account TwitterDevolver Digital heeft bevestigd dat het van plan is de traditie voort te zetten, maar op dit moment zijn ze nog niet klaar om een ​​specifieke datum aan het publiek bekend te maken. Wat we wel weten is dat de gebeurtenis (die we zouden kunnen beschouwen als een korte film) Zal doorgaan de verteller, rauwe humor ed satirische tonen van de afgelopen jaren. Eindelijk, tussen de verschillende titels die waarschijnlijk zullen worden getoond, konden we indiegames zien zoals AasSlibleven Fall Guys.