In de afgelopen paar uur heeft Sony eindelijk de nieuwe officiële releasedatum voor aangekondigd Iron Man VR. 

De titel komt exclusief voor PlayStation VR, in feite was het uitgesteld tot een datum die samen met The Last of US Part II bestemd was, en hoewel laatstgenoemde een specifieke dag voor het uitstel had gekregen, was hetzelfde niet gebeurd voor de VR-titel, althans tot vandaag.

Iron Man VR het zal vervolgens officieel worden uitgebracht voor PlayStation 4 3 juli 2020, en op dit moment is het niet duidelijk of het alleen in digitale of zelfs retailversie is.

In de titel kunnen we i gebruiken PlayStation Move om de repulsors van het Iron Man-pantser te besturen, ons pantser te verbeteren met verschillende power-ups en in de lucht te schieten om de titelschurk, de hacker genaamd, te contrasteren Spook.