Een eerste gameplay-blik op het magazijnniveau is nu beschikbaar op @Jablinskigames

Digitale pre-orders geven fans vroege toegang tot een demo van het iconische magazijnniveau deze zomer!

SANTA MONICA, CALIF .- (BUSINESS WIRE) -#THPS–De videogame die de skateboardwereld heeft veranderd, is terug! De originele vogelman Tony Hawk en Vicarious Visions, de studio die Crash met de Crash BandicootN.Sane Trilogy, werken samen om fans geremasterde versies van de eerste twee badass-games te brengen in de veelgeprezen Tony Hawk-franchise - Tony Hawk's ™ Pro Skater ™ 1 en 2. Om spelers adembenemende gameplay-ervaringen te bieden, Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 combineert alle originele levels, pro-skaters, old-school tricks en meer die gamers zich herinneren uit de jaren 90 en 2000 met nieuwe, prachtig nagemaakte levels. Deze trouwe remaster bevat ook kaskrakernummers uit de originele franchise. Kom langs op 4 september 2020, Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 komt geremasterd terug in één geweldig pakket voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de familie van Xbox One-apparaten van Microsoft, inclusief de Xbox One X, en op pc via het Epic-platform.


"Het origineel Tony Hawk's Pro Skater serie is een grote factor in de evolutie van moderne skateboardtrucs en inspireert veel van de professionele skaters die je tegenwoordig kent en waar je van houdt, "zei Tony Hawk. "Ik ben verheugd om een ​​nieuwe generatie skateboarders en gamers - en bestaande fans - te inspireren om de sport nog verder te laten groeien."

Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 bevat ook favoriete functies van games uit de hele originele franchise, waaronder revert, lip-tricks, muurplant en originele multiplayer-spelmodi, zowel online als voor lokaal couch-play. En ja, Create-A-Park en Create-A-Skater-modi zijn terug! Nieuw bij Create-A-Park dit keer is een robuuste editor die nieuwe manieren van maatwerk mogelijk maakt. Spelers kunnen parken online delen met vrienden en skaters met aanpassingsmogelijkheden. Bovendien kunnen fans hun favoriete skaters selecteren uit de volledige selectie van origineel pro-talent, waaronder Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell , Jamie Thomas en Bob Burnquist. Nieuwe functies in de remaster omvatten nog meer doelen dan voorheen, extra uitdagingen om de gameplay te versterken en meer.

"De kans krijgen om de originele twee games terug te brengen, die niet alleen een belangrijke invloed hadden op gaming, maar ook op een heel sportgenre, was een epische ervaring voor ons team, van wie velen aan de originele serie hebben gewerkt," zei Jen Oneal, Studio Head bij Vicarious Visions. "We nemen wat je kende en waar je van hield van de originele games en combineren dat met verbeterde creatieve tools waarmee gamers gloednieuwe manieren kunnen bedenken om de game te spelen waar ze van houden. We zijn ervan overtuigd dat dit het ultieme zal zijn Tony Hawk's Pro Skater ervaring waar fans om hebben gevraagd. "

Om de onthulling te vieren, heeft Activision, een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) samengewerkt met @Jannekeburger vanaf vandaag op YouTube om 's werelds eerste kijk op gameplay vanaf het iconische Warehouse-niveau te bieden. Fans kunnen kijken terwijl Jack Black en Tony Hawk hilarisch commentaar en geklets bieden terwijl ze samen het level spelen. Degenen die digitaal reserveren Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 op PlayStation, Xbox of pc krijgt toegang tot de Warehouse Demo voorafgaand aan de officiële lancering van de game. De demo zal later beschikbaar zijn om te downloaden. Bekijk de officiële trailer hier.

Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 zal wereldwijd beschikbaar zijn voor de adviesprijs in de VS van $ 39.99. Een digitale deluxe-versie met unieke inhoud en in-game-uitrusting is beschikbaar voor de adviesprijs in de VS van $ 49.99. Voor de ultieme fan is er een verzamelaarseditie beschikbaar voor de adviesprijs van $ 99.99 in de VS, compleet met de digitale deluxe content en een limited-run Birdhouse-deck. Informatie over Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 inclusief lokale adviesprijzen is te vinden op www.tonyhawkthegame.com. Volg ook nieuws op Twitter, Facebook, Instagram @TonyHawkTheGame en abonneer je op het YouTube-kanaal op YouTube.com/tonyhawkthegame.

Over Activision

Activision, met het hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, is een toonaangevende wereldwijde producent en uitgever van interactief entertainment. Activision voert activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S&P 500-bedrijf. Meer informatie over Activision en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door te volgen @Activision.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: informatie in dit persbericht met betrekking tot de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Activision Publishing met betrekking tot de toekomst, inclusief verklaringen over de verwachte beschikbaarheid, functies, functionaliteit en prijzen voor Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2, zijn forward-looking statements die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk afwijken van die in toekomstgerichte verklaringen uiteengezet in deze release, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties met risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

© 2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION en PRO SKATER zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Tony Hawk is een geregistreerd handelsmerk van Tony Hawk, Inc.

Contacten

PR Contactpersoon:
Activision
Dior Brown
Dior.Brown@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD