De drie hoofdstukken van de maffia-serie, ondertekend 2K Games, staan ​​op het punt terug te keren naar de markt in een pakket genaamd Mafia-trilogie, vandaag gepresenteerd door de uitgever. De aankondiging ging vergezeld van een kort aanhangwagen, die weinig meer biedt dan de lanceringsplatforms: pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Wat de eerste betreft, alle titels kunnen zowel via Steam als Epic Games Store worden gekocht.

Deze aankondiging bevestigt i verdachten die een paar dagen geleden opstond toen de Twitter-pagina De maffia was plotseling weer geactiveerd. Er zijn nog geen details gedeeld over Mafia Trilogy, maar 2K Games heeft dat beloofd verdere informatie zal op 19 mei worden onthuldof volgende week. Dus noteer de afspraak als je een passie hebt voor deze franchise. Zoek ondertussen de teaser hieronder.

Mafia werd oorspronkelijk in het verre verleden op pc, PlayStation 2 en Xbox uitgebracht 2002. Hij werd gevolgd door Mafia 2 in 2010 op pc, PlayStation 3 en Xbox 360 en ga dan naar Mafia 3 in de 2016. Er zijn geen details verbindingen van de drie games, ontwikkeld door verschillende teams met verschillende karakters en instellingen. Met Mafia Trilogy is het nu mogelijk om alle drie de titels te ervaren in één pakket, dat misschien (hopelijk) ook zal bevatten wat extra's.