Ondanks dat er veel kritiek is van pc-gamers, is het zeker dat Epic Games Store heeft zijn abonnees in de loop van de tijd geen slechte aanbiedingen laten missen. En de volgende kan ze allemaal verslaan: het lijkt erop dat, vanaf morgen, GTA V Premium-editie het is een hele week gratis. Deze versie van de gigantische titel van Rockstar Games bevat niet alleen de game, maar ook de verschillende DLC post-launch en multiplayer GTA Online.

Het nieuws komt van Speldruk, die beweert van het aanbod te hebben gehoord betrouwbare bron die echter anoniem bleef. Het is duidelijk geen zekerheid en daarom moeten we de informatie classificeren als gerucht, maar wacht tot morgen om de waarheid te achterhalen. In het geval dat Epic Games Store besluit om GTA V serieus te geven, zal het platform waarschijnlijk een goede toename van registraties zien door degenen die de titel nog niet bezitten en deze willen hebben - in de meest complete editie bovendien.

Op dit moment is degratis aanbieding nog steeds actief op Epic Games Store is De dood komt eraan, een kleurrijkere en leukere variant van Final Destination.