De laatste is net afgelopen Stand van zaken PlayStation volledig gewijd aan Geest van Tsushima, de nieuwste actie-stealth-titel ontwikkeld door sucker Punch uitgang aan PlayStation 4 il Juli 17 2020. Laten we samen kijken wat ons is voorgesteld in deze 18 minuten niet-gepubliceerde gameplay.

De presentatie werd geopend door erover te pratenscouting van de titel. In Ghost of Tsushima is het mogelijk om elk ravijn van het Japanse eiland, het theater van, te verkennen Mongoolse invasies van 1274. Om ons te begeleiden, kan de speler de windbeweging gebruiken als een kompas om het ideale te volgen pad te begrijpen. Bovendien is het essentieel om een ​​vos te spotten tijdens het verkennen, omdat je hierdoor verborgen tempels kunt bereiken die ons karakter zullen versterken: Jin.

Over Jin gesproken, het tweede deel van de titel was gewijd aan vechtsysteem. Een Zijndynamisch avontuur (Sucker Punch handelsmerk), er kunnen twee soorten speelstijlen worden ondernomen: De samoerai e lo spectrum. Als de eerste zich richt op een technische stijl waarin precisie in iemands acties (of het nu gaat om close assault of counterattack) zullen essentieel zijn om de Mongolen te overweldigen; de tweede stijl richt zich opgebruik alle beschikbare middelen om de vijand angst aan te jagen (misschien door het gebruik van vuurwerk of kunai). Om deze vrijheid in gameplay te ondersteunen zitten er ook enkele elementen in de personalizzazione door Jin. Door het gebruik van verschillende harnassen (verder aanpasbaar wat betreft hun esthetiek) kun je verschillende hebben bonus voor een bepaalde speelstijl.

Ten slotte wilden de ontwikkelaars de presentatie beëindigen door de opname aan te kondigen Fotomodus, van de nasynchronisatie in Giapponese en een Bioscoopmodus die een filter zal toepassen film vergelijkbaar met dat je oude Samurai-films hebt, waarop deze game is geïnspireerd.

En als je denkt dat het nieuws hier eindigde, dan heb je het mis. Sucker Punch heeft bevestigd dat er nog meer nieuws zal worden aangekondigd vóór de release van de titel. We moeten dan maar wachten.