Daar hebben we gisteren op geanticipeerd GTA V, het door ontwikkeld Rockstar Games, zou de volgende gratis titel zijn geweest die verzilverd kon worden doorEpic Games Store. Welnu, nu kunnen we het zeggen: het is bevestigd! Het laatste hoofdstuk van de Grand Theft Auto-serie is gratis tot Kan 21.

GTA V Grand Theft Auto TweetHet nieuws kwam rechtstreeks van Epic Games, dat per ongeluk ruim van tevoren lijkt te hebben gepubliceerd tweet aankondiging van de komst van de titel van Rockstar Games.

Over het spel gesproken: is het echt nodig om GTA V te introduceren? In de afgelopen jaren (sinds de release in 2013) is het geworden de kip met gouden eieren door Rockstar. Niet alleen voor de vrijheid die door de natuur aan de speler wordt gegeven open wereld van de singleplayer-modus, maar ook voor zijn component online. die nog steeds (en waarschijnlijk tot de release van GTA VI) blijft updaten en inhoud toevoegt.

Om de game te downloaden, logt u eenvoudig in op uw Epic Games-account en wisselt u deze in via de volgende link ...

EDIT: ... Als we er een hadden! Helaas is de site nog steeds offline vanwege te veel verbonden gebruikers. Wat een annulering!