UbisoftDe komende maanden worden het thuis behoorlijk vurig Ubisoft. Na de recente aankondiging door Assassin's Creed Valhalla, de Franse uitgever schijnt nog andere cartridges te hebben en een ervan is nog niet onthuld.

In de laatste financieel verslag, waarin Ubisoft beweert te hebben "De meest ambitieuze line-up in de hele branche", is gebleken dat het Franse bedrijf is van plan tegen het einde van het volgende fiscale jaar, of maart 2021, vijf triple A-titels te lanceren.

De titels in kwestie zijn Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters en een vijfde naam die nog niet aan het publiek is onthuld. De enige informatie met betrekking tot de laatste is dat het zo is "Een triple A-titel nog niet aangekondigd, onderdeel van een van onze grote franchises".

Onnodig te zeggen dat het kleine aantal overgebleven mogelijkheden de verdachten onmiddellijk weer op de been bracht Splinter Cell e Far Cry, met mogelijkheden op afstand voor The Crew, Driver en Prince of Persia.

Wat betreft de Sam Fisher-sage, Ubisoft had eerder gezegd dat hij zijn hand terug zou leggen als hij iets nieuws te laten zien en de komst van de volgende generatie zou de juiste gelegenheid kunnen zijn. In plaats daarvan zijn de redenen achter een mogelijke eenvoudiger Far Cry 6 gezien het feit dat de serie door de jaren heen altijd een garantie is gebleken op het gebied van verkoop, met uitstekende aantallen in zowel het vierde als het vijfde hoofdstuk.