onlangs, Doom Eternal ontving een nieuwe update op pc om het fenomeen van cheater in online modi. Het probleem: deze oplossing lijkt in het nieuwe te zitten Anti-cheat Denuvo, gemaakt door Irdeto en dat verdeelde de gemeenschap in tweeën, tussen voor- en tegenstanders.

Het grootste probleem dat in overweging wordt genomen betreft de installatie van de Anti-Cheat zelf die, zoals gebeurde met Waardering, handelt binnen de pit van uw besturingssysteem en kunnen (in het ergste geval) hackers toestaan ​​om del uit te voeren malware om uw machine te beschadigen. Bovendien lijkt het erop dat de nieuwe update het heeft gehaald onbespeelbaar de titel aan Linux.

En hoewel Bethesda zelf de niet-invasiviteit van de software bevestigde via de nieuwste Patch Notes, niet iedereen is enthousiast over deze nieuwe update.