Xbox Series X komt later dit jaar op de markt, maar hoe zien de gamepacks eruit? Yakuza: Like A Dragon-voorbestelling heeft het misschien onthuld.

De SEGA-titel, die ook op de nieuwe Microsoft-console verschijnt, kan vooraf worden besteld bij Amazon.it. Alleen de online winkel toont ons de waarschijnlijke verschijning van de spelpakketten Xbox-serie X.

De omslag bevat interessante informatie, zoals de "Slimme bezorging", d.w.z. de mogelijkheid om gratis updatepatches te hebben voor games van de volgende generatie als je de titel op Xbox One koopt, en de sticker "Geoptimaliseerd voor Xbox Series X". De verpakking is zeer minimaal en behoudt het groene plastic dat typisch is voor Microsoft-producties. Aan de verpakking zie je de wens om een ​​soort continuïteit tussen de twee consoles te creëren, zonder een strakke snede met het verleden.