Assassin's Creed Valhalla kan blijkbaar bogen op een grotere gamekaart dan Odyssey, maar niet alleen.

Om te onthullen was het de producent Julien Lafferriere, in strijd met de PR-verklaringen van Ubisoft voor het Midden-Oosten Malek Teffaha, die de nieuwe titel als een meer geconcentreerd hoofdstuk wilde dan in het verleden. De producent heeft inderdaad onthuld:

“Over de grootte van de gamekaart gesproken, ik zou kunnen zeggen dat dat zo is een beetje groter dan Odyssey. Ik heb op dit moment geen precieze gegevens, maar we hebben niet alleen heel Engeland gecreëerd, maar ook een groot deel van Noorwegen ". 

De enorme kaart van Assassin's Creed Odyssey

Niet alleen dat, blijkbaar zullen er ook niet-gepubliceerde en nog niet aangekondigde scenario's zijn:

“Om bij te dragen aan de grootte van de titel zijn er ook goden geheime werelden waarover ik u niet kan vertellen. Dit is geen kleine titel, maar een duidelijk ambitieuze game die vele uren plezier zal bieden "

Wat bedoelde hij met geheime werelden? We zullen merken dat we ronddwalen Negen koninkrijken van Yggdrasill? De tijd zal het leren.