Met de beslissing om gratis aan te bieden GTA V e GTA Online voor zijn gebruikers heeft Epic Games Store bewezen een echte te zijn voorloper van chaos. Het enorme aantal mensen dat verbinding heeft gemaakt om games in te wisselen en te downloaden, is inderdaad sloeg het platform uit, met oneindige toegangstijden en belachelijke downloadsnelheden. Gelukkig was dit probleem snel opgelost, maar een ander nam het meteen over: de overbevolking van servers door Rockstar Games.

Zoals meegedeeld via de Twitter-pagina officieel waren de virtuele steden van GTA Online in geen geval klaar om een ​​dergelijk aantal nieuwe spelers te verwelkomen. Van problemen met toegang tot services tot de offline launcher, de ontwikkelaar heeft veel werk te verzetten om alles weer op de rails te krijgen. Dat was duidelijk beloofd het systeem zal in korte tijd weer operationeel zijnen updates over de situatie worden gepubliceerd. Bedenk dat zowel GTA Online als GTA V dat zijn gratis beschikbaar in de Epic Games Store tot 21 mei, dus schiet op als je het aanbod niet wilt missen.