Gisteren werd de elfde verjaardag gevierd Minecraft, een van de onbetwiste keizers van de game-industrie. Ter gelegenheid van het jubileum, Mojang heeft besloten het logo en vooral de naam te strooien. De ontwikkelaar heeft namelijk besloten gebeld te worden Mojang Studios, om een ​​reden die zo simpel is als gedeeld kan worden: verander je look een beetje.

Il post gepubliceerd op de site om het nieuws aan te kondigen luidt:

Nou waarom niet? De mens vindt zichzelf graag van tijd tot tijd opnieuw uit, dus het is niet meer dan eerlijk dat een tien jaar oud bedrijf hetzelfde doet. Ik bedoel, zou je de kleding dragen die vandaag jouw stijl heeft bepaald in 2009? […] Na Minecraft Earth e Minecraft Dungeons, we zijn ook van plan om een ​​film te maken, een epische live-uitzending voor te bereiden en te experimenteren met nieuwe ideeën voor toekomstige games.

Mojang Studios heeft besloten om van dit XNUMX-jarig jubileum te profiteren kleed nieuwe kleren aan en bereid je voor op morgen. De nieuwe look is helemaal niet slecht en we kunnen alleen maar nieuwsgierig zijn naar wat de ontwikkelaar voor ons spelers in petto heeft.