Voordat ik een nieuw hoofdstuk zie The Witcher probabilmente we zullen lang moeten wachten, maar toch in de plannen van CD Projekt Red, zeker na het ongelooflijke succes van het derde hoofdstuk, is het de bedoeling om door te gaan met het verhaal.

In werkelijkheid weten we niet of een toekomstig hoofdstuk het vierde is, een prequel of een spin-off, maar wat we weten is dat het softwarehuis niets uitsluit, zelfs niet dat de hoofdpersoon, of liever de de hoofdpersoon kan Ciri zijn.

Voor een fan, de grootste scenarioschrijver van het bedrijf, Jakub Szamałek, antwoordde dat het team heeft altijd al in de geschiedenis van Ciri willen duiken maar dat het om voor de hand liggende redenen mogelijk was om alles op The Witcher 3 te zetten. Op de vraag “Heb je er ooit aan gedacht om de serie The Witcher voort te zetten met Ciri als hoofdrolspeler? " Jakub Szamałek antwoordde: "Dit is een interessante vraag, wil je een game spelen met Ciri als hoofdrolspeler?"

Een antwoord dat niet veel zegt, maar het ding niet heeft uitgesloten en inderdaad gereageerd heeft op wat de fans zouden willen, suggereert dat er is een mogelijkheid.

We zullen echt zien The Witcher 4 met Ciri hoofdpersonage?